Spesialstål

Spesialstål

Spesialstål brukes som benevning for ulike typer stål, med det felles at det handler om legert stål. Det Tibnor kaller spesialstål er tilsvarende til det engelske fagordet engineering steel. Vår hovedleverandør er spesialstålprodusenten Ovako, med kjente varemerker som Ovako 280 og såkalt maskineringsstål som gjør det enkelt for deg som jobber med metallskjæring.

Bruker du spesialstål i din produksjon, er det trygt og enkelt å handle fra Tibnor. Våre selgere har blitt trent av Ovako, som er den ledende stålprodusenten på dette området. Du kan handle:

  • konstruksjonsstål
  • mikrolegert stål
  • settherdet stål
  • seigherdet stål
  • fjærstål
  • verktøy og kulelagerstål
  • automatstål


Du får også råd og hjelp til alt det du trenger til produksjonen. Ingen spørsmål er for store eller for små. Det er bare å ringe eller sende e-post til våre selgere så ordner de alt på beste mulige måte for din produksjon. Du kan også fylle ut kontaktskjemaet og nå oss på den måten.

Du kan se hva vi har på lager i vår katalog i form av blant annet stang og emnerør. Du kan også se i den svenske Stålvalsguiden og lese mer om hvordan du velger spesialstål. Våre produktspesialister gir deg støtte og hjelper deg med å velge hvilken utførelse stålet bør leveres i for at det best skal passe din virksomhet.

Les mer i produksjonstilpasning. Det finnes mye som kan være på plass allerede før stålet kommer til deg, så slipper ditt produksjonspersonale å bruke ekstra tid på det.

Lagerkatalog 

 

Hent vår lagerkatalog her

Stålvalsguiden 

  

Hent vår svenske Stålvalsguide  her

Kontakt oss!

Her finner du adresser til

Tibnors kontor og anlegg 

Du kan også sende spørsmål i vårt skjema så svarer vi deg i løpet av kort tid.