Begynn produksjonen før stålet har kommet til deg

Du som kjøper stål og metaller til industrien eller til byggeprosjekter, har sikkert sett at materialet ofte ikke brukes før stålet har gjennomgått en forberedelse på en eller flere måter. Det skal klippes til riktig format, det skal lages hull, det skal kanskje slyngrenses og primes. Alt dette tar tid og ressurser fra din produksjon.

Hadde det ikke vært fint om materialet allerede var klargjort før det kommer til deg? Denne listen gir deg en idé om hva Tibnor kan gjøre for deg slik at materialet er klart til bruk i din produksjon. Ring eller send en e-post til våre selgere, så ordner de det slik at du får stål og metaller slik du vil ha det og slipper å bruke tid på å tilpasse det først.


Forberedende produksjonspunkter for stål og metaller

Plater og tynnplater: Figurskjæring, gassbrenning, vannskjæring, laserskjæring. Klipping. Slyngrensing og priming. Bøying. Kantbearbeiding. Fasing. Retting. Valsing. Merking. Maskinbearbeiding. Spalting og formatklipping av plater fra coil på Steel Service Center (SSC).

Handelsstål: kapping, borring, plasmaskjæring, borre –og skjærepunkter, priming, tromling, hulltagning

Rør og profiler: skjæring, saging, laserskjæring, stansing, gjenging, boring, gradering og tromling

Spesialstål: kapping, endebearbeiding, tromling av stang og emnerør

Armering: produksjon av innleggsferdig armering (ILF) og rullarmering. Bøying, klipping, sveising.

Rustfritt/syrefast: Steel Service Center (SSC) der coiler spaltes og formater klippes. Kapping av stang og rør. Endebearbeiding. Figurskjæring, vannskjæring.

Aluminium/metaller: Steel Service Center (SSC) der coiler spaltes og formater klippes. Kapping, plateskjæring og foliering.


Lagerkatalog 

 

Hent vår lagerkatalog her

Kontakt oss!

Her finner du adresser til

Tibnors kontor og anlegg 

Du kan også sende spørsmål i vårt skjema så svarer vi deg i løpet av kort tid.