Vi tar de første skrittene i din produksjon

Du som kjøper stål og metaller til industrien skal ofte bearbeide materialet. Det er en del av det ditt selskap arbeider med.

Men hvilke steg under produksjonen er det som virkelig tilfører verdi for din virksomhet og som dine kunder er klare til å betale for? Hvis du lager en liste på dette kommer du nok til å oppdage at det også finnes andre steg som gjøres under din produksjon. Ofte er det for å forberede materialet på forskjellige måter, før selve produksjonen starter, for eksempel:

  • stålet klippes, spaltes eller kappes til riktig format
  • rørene får behandling i endene
  • bjelker blir slyngrenset og primer legges på
  • emnerør sages


De forberedende stegene tar tid for dine ansatte å gjøre. Ofte krever tilpassing av materiale også plass i ditt verksted eller på din byggeplass, som du da ikke kan bruke til noe annet.

Vi tilpasser for produksjon for deg

Lar du oss forberede materiale, så er alt klart til bruk når du får det. Du kan starte din produksjon med en gang. Du slipper å bruke tid og ressurser på å først tilpasse stålet på ulike måter. Samtidig tar du bort risikoen for at noe går galt og at materialet du har kjøpt blir ubrukelig før produksjonen har startet. Og når vi tilpasser til riktig format før vi leverer til deg, slipper du å kjøpe mengder med stål som du ikke har bruk for. Ring eller send oss en e-post, så får du hjelp med en gang. Du kan også nå oss gjennom å bruke kontaktskjemaet.

Produksjonsspesialister på stål og metaller

Dine ansatte er spesialistene i din produksjon. Når de kan bruke sin tid til det de er best på, skaper de mest verdi for kundene dine. For oss er tilpassing til produksjon kjernen i vårt yrke, ikke en liten del av det. Vi legger sjel og hjerte i å ta de aller første skrittene i din produksjon. Du kan føle deg helt trygg. Produksjonen gjøres ved våre lager, med operatører og arbeidsledere som er spesialiserte på sine materialer og operasjoner.

Lagerkatalog 

 

Hent vår lagerkatalog her

Kontakt oss!

Her finner du adresser til

Tibnors kontor og anlegg 

Du kan også sende spørsmål i vårt skjema så svarer vi deg i løpet av kort tid.