Nyheter

Her publiserer vi Nyhetsbrev og presseskriv.

 • 20170630 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål juli 2017

 • 20170606 - Tibnors stålservicesenter størst i Norden innen komponentproduksjon

  Tibnor har investert 6 millioner euro på utvidelse av stålservicesenteret i Seinäjoki, Finland. Den offisielle innvielsesdagen er 6. juni. Etter ombyggingen er Seinäjoki Nordens største produksjonsenhet for produksjon av stålkomponenter.

  Tibnor leverer stål og metaller til industrien i Norden og Baltikum og tilbyr et komplett utvalg av stål, metaller og relaterte bearbeidingstjenester. Bearbeiding av materialet innebærer at stål- og metallproduktene kan benyttes direkte i kundens produksjon uten ytterligere forberedelser. Tibnor har tre bearbeidingsenheter i Norge, tre i Finland, fem i Sverige samt enheter i Danmark og Litauen.

  Jevgeni Salagin måler stålprofil på Seinäjoki stålservicesenter.

  - Det er ca 200 ansatte ved enheten i Seinäjoki. Vi produserer komponenter til både store og små kunder, alt fra standardiserte komponenter for bil- og byggindustrien til spesialbestilte komponenter for engangsprosjekter. Seinäjoki er en komplett enhet med ti store knekkemaskiner og et 30-talls skjæremaskiner. Med økt kapasitet kan vi tilby våre kunder i Norden og Baltikum enda større fleksibilitet og høyere servicegrad, forteller Country Manager for Tibnor i Norge, Erik Tønnesen.

  Fordelen for kunden er økt fleksibilitet og bedre muligheter til å tilpasse kvalitet og kundebehov. Når alle skjæretjenestene og knekkemaskinene er under samme tak sparer vi tid. Og når muligheten for innelagring øker vil kvaliteten på lagrede produkter være bedre. I tillegg øker fleksibiliteten overfor kunden når vi har komponenter og plater på samme sted.

  - Etter ekspansjonen vil kapasiteten for produksjon av komponenter øke spesielt innen knekking og gass- og plasmakjæring.Vi kan også tilby «roll forming» under samme tak, avslutter Erik.

  Tibnors stålservicecenter i Seinäjoki i Finland er spesialisert på stålkomponenter.

  For mer informasjon, vennligst kontakt:

  Erik Tønnesen Country Manager, Tibnor AS Tel. +47 907 83 062 erik.tonnesen@tibnor.com

 • 20170601 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål juni 2017

 • 20170501 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål mai 2017

 • 20170427 - Nytt sortiment av kaldtrukket rundstang

  Nytt sortiment av kaldtrukket rundstang

  Vi har nå ett nytt sortiment av rundstang i automatstål 11SMn30+C (SS 1912-04), av SS-EN 10277-3.

  Totalt 19 stk nye dimensjoner mellom Ø 12-65 mm finnes nå tilgjengelig fra vårt sentrallager. Lagerlengdene er 3-3,2 meter med fasede ender. Som vanlig finnes muligheten å få leveranse av hele eller kappede lengder.

  Materialet finnes nå publisert i vår webshop, eller kontakt oss gjerne når det gjelder kaldtrukket stål!

 • 20170401 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål april 2017

 • 20170331 - Vi søker flere dyktige medarbeidere som vil være med oss inn i fremtiden. Alle stillingene er lokalisert i Oslo.

  Vi søker flere dyktige medarbeidere som vil være med oss inn i fremtiden

  Credit Controller

  Er du dyktig på regnskapsanalyse og kredittvurderinger ? Tibnor AS søker ny Credit Controller.
  Credit Controller har en sentral rolle i vår norske forretning og er den som sikrer at vi følger konsernets kredittpolitikk. Våre kundefordringer skal følges opp og skal være innenfor rammen av sunn forretningsdrift.

  Market Development Manager

  Ønsker du å være en sentral ressurs i utviklingen av vårt selskap? Tibnor AS søker Market Development Manager.
  Vi søker deg som kan og vil ta ansvar for å initiere og drive utviklingsprosjekter som bidrar til at Tibnor utvikler seg i takt med våre kunder og markedet.

  Local Buyer


  Har du erfaring fra innkjøp og forhandlingsprosesser samt interesse for stålprodukter? Tibnor AS søker ny Local Buyer innen kategorien rustfritt stål og ikke-jernholdige metaller.

  Local Buyer har ansvaret for den daglige oppfølgingen av innkjøps- og lageraktiviteter for å sikre at de operasjonelle behovene er dekket.

  Se nærmere beskrivelser og informasjon om hvordan du kan søke ved å gå inn på link til den aktuelle stillingen.

  open vacation


  Vi søker flere dyktige medarbeidere som vil være med oss inn i fremtiden. Alle stillingene er lokalisert i Oslo.

   

  Credit Controller:https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=93370721

  Er du dyktig på regnskapsanalyse og kredittvurderinger ? Tibnor AS søker ny Credit Controller.

  Credit Controller har en sentral rolle i vår norske forretning og er den som sikrer at vi følger konsernets kredittpolitikk. Våre kundefordringer skal følges opp og skal være innenfor rammen av sunn forretningsdrift.

   

  Market Development Manager: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=93373311

  Ønsker du å være en sentral ressurs i utviklingen av vårt selskap? Tibnor AS søker Market Development Manager.

  Vi søker deg som kan og vil ta ansvar for å initiere og drive utviklingsprosjekter som bidrar til at Tibnor utvikler seg i takt med våre kunder og markedet.

   

  Local Buyer: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=93374158

  Har du erfaring fra innkjøp og forhandlingsprosesser samt interesse for stålprodukter? Tibnor AS søker ny Local Buyer innen kategorien rustfritt stål og ikke-jernholdige metaller

  Local Buyer har ansvaret for den daglige oppfølgingen av innkjøps- og lageraktiviteter for å sikre at de operasjonelle behovene er dekket.

   

  Se nærmere beskrivelser og informasjon om hvordan du kan søke ved å gå inn på link til den aktuelle stillingen.

 • 20170327 - Prisjusteringer fra 27.03.2017

  Kjære kunde,

  Med bakgrunn i endringer for stål og metallprisene, samt valuta, har vi justert våre listepriser som følger med virkning fra 27.03.2017;

  Stål ca. endring
  Kaldvalsede plater 5,00 %
  Tynnplater, belagt 6,00 %
  Varmvalsede plater 4,00 %
  Grovplater 4,00 %
  Bjelker og stangstål 4,00 %
  Presisjonsrør 3,00 %
  Hulprofiler 4,50 %
  Maskineringsstål 3,00 %
  Armering 4,00 %
  Rustfritt  
  Plater 0,00 %
  Stang 0,00 %
  Aluminium
  Plater 3,00 %
  Profiler 3,00 %

  Prisendringene er vektet, og kan variere mellom undergrupper og enkeltvarer.

 • 20170314 - Tibnor søker tre nye medarbeidere til Sales & Product Support avdelingen med base i Oslo

  Tibnor er i utvikling og vi søker nå tre nye medarbeidere til Sales & Product Support avdelingen med base i Oslo. Se nærmere beskrivelser og informasjon om hvordan du kan søke ved å gå inn på link til den aktuelle stillingen nedenfor.

  Stillingsannonsene

 • 20170309 - Ragnhild Stavlund er ansatt som HR- og Kommunikasjonssjef i Tibnor

  Ragnhild Stavlund er ansatt som HR- og Kommunikasjonssjef i Tibnor

  Ragnhild Stavlund er ansatt som HR- og Kommunikasjonssjef i Tibnor i Norge. Ragnhild får et spesielt ansvar for medarbeiderutvikling, rekrutteringsstrategi og intern kommunikasjon. Et spesielt viktig område vil være medarbeidertilfredshet og rett kompetanse til Tibnors brede spekter av roller. Ragnhild blir også medlem av ledergruppen i Tibnor AS.

  Ragnhild Stavlund er utdannet Diplomøkonom med spesialisering i Personalledelse og har studert Endringsledelse som en del av Executive Master of Management programmet ved Handelshøyskolen BI. Hon kommer fra rollen som HR Business Partner i Canon. Hun har tidligere vært Corporate HR Manager i Bandak Group og HR Manager i Xerox.

  «Vi er veldig fornøyd med å få på plass en med Ragnhild sin bakgrunn. Vi har et stort spenn i virksomheten, fra salg til produksjon. Det er en forretningsmodell Ragnhild kjenner godt fra sin tid i Bandak», uttaler Country Manager for Tibnor i Norge, Erik Tønnesen.

   

  Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller. Vi er samlingspunktet for smartere løsninger. Vi forener våre egne, kundenes og leverandørenes potensiale og kompetanse. Sammen gjør vi nordisk industri enda sterkere. Tibnor er en datterselskap av SSAB. Vi har 1100 ansatte i 7 land. I 2016 hadde vi en omsetning på SEK 6,9 milliarder. For mer informasjon:www.tibnor.no  

 • 20170301 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, mars 2017

 • 20170221 - Tibnor fornyer seg

  Etter 40 år suksessrike år på Furuset under navnene CCB, CCB Stål, Ruukki og nå Tibnor, har denne uken selskapets salgsavdeling for Oslo og nasjonale støttefunksjoner flyttet inn i moderne lokaler i Tevlingveien 15, nær Alnabru. Logistikk, lager og bearbeiding blir inntil videre igjen på Furuset.

  «Tibnor går igjennom en endringsprosess hvor vi posisjonerer oss for et marked i raskere endring. I den forbindelse er det viktig at vi også har lokaler og fysisk arbeidsmiljø som gjenspeiler vårt taktskifte. Tilbakemeldingen fra de ansatte har vært meget positive», sier Erik Tønnesen , Country Manager for Tibnor i Norge.

  Tønnesen sier også at det er besluttet å flytte hovedlageret fra Furuset. «Vi er i planleggingsfasen når det gjelder å etablere Nord-Europas mest moderne lager for stål og metaller. Målsetningen er å flytte lageret og bearbeidingstjenester i løpet av 2018», sier Tønnesen.

  Tibnor AS

  Tevlingveien 15 - 1081 Oslo
  www.tibnor.no

  Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller. Vi er samlingspunktet for smartere løsninger. Vi forener våre egne, kundenes og leverandørenes potensiale og kompetanse. Sammen gjør vi nordisk industri enda sterkere. Tibnor er en datterselskap av SSAB. Vi har 1100 ansatte i 7 land. I 2016 hadde vi en omsetning på SEK 6,9 milliarder. For mer informasjon: www.tibnor.no

 • 20170201 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, februar 2017

 • 20170101 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, januar 2017

 • 20161209 - Nye priser fra 12/12-2016

  Med bakgrunn i endrede innkjøpspriser fra våre leverandører justerer vi vår prisliste med virkning fra 12/12-2016. Økningen i prislisten vil være i størrelsesorden 3-8% avhengig av type produkt. 

 • 20161201 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, desember 2016

 • 20161101 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, november 2016

 • 20161001 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, oktober 2016

 • 20160901 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, september 2016

 • 20160801 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, august 2016

 • 20160701 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, juli 2016

 • 20160601 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, juni 2016

 • 20160501 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, mai 2016

 • 20160331 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, april 2016

 • 20160229 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, mars 2016

 • 20160129 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, februar 2016

 • 20160104 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, januar 2016

 • 20151130 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, desember 2015

 • 20151101 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, november 2015

 • 20151001 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, oktober 2015

 • 20150915 - Prisøkning fra 15/09-2015

  Grunnet den vedvarende svake kronekursen, som presser våre innkjøpspriser opp, ser Tibnor AS seg nødt til å heve prisene på stål i vår prisliste med ca 5% fra og med den 15. september 2015.

 • 20150901 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, september 2015

 • 20150731 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, august 2015

 • 20150630 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, juli 2015

 • 20150601 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, juni 2015

 • 20150521 - Pressemelding : Norge får en sterkere aktør på stål og metaller

  Norge får en sterkere aktør på stål og metaller

   

  Nye Tibnor gjør at Norge får en sterkere aktør i stålbransjen. – Vi er nå en komplett leverandør på det norske markedet, sier adm. dir John Børge Halvorsen.

  I fjor fikk stålprodusentene SSAB og Ruukki godkjenning til å slå seg sammen, og nå har Ruukki distribusjon blitt til Tibnor, som er en divisjon i SSAB.

  - Vi gleder oss over at vi nå er Tibnor. Dette innebærer at vi blir en komplett leverandør av stål og metaller til det norske markedet. Vi er en av få distributører som dekker hele kundens behov med våre produkter.  Tilbudet, alt på ett sted er et av våre største fortrinn, sier administrerende direktør i Tibnor, John Børge Halvorsen.

  - Det nye Tibnor vil også kunne bidra med løsninger som blir bedre tilpasset de forskjellige behovene, samtidig som vi kan jobbe over landegrensene. Flere norske selskaper etterspør nettopp det med tanke på produksjon også i andre land.

   

  Mer effektive løsninger med Tibnor

  Kundene kan også forvente en mer effektiv produksjon med Tibnor som leverandør, gjennom et større utbud av prosessering og forbehandling.

  - Vi vil bli mer effektive ved at vi blir større og samtidig lokale. Det nye Tibnor er en av Nordens største innkjøpere av stål og metaller, og det betyr at vi i Norge også vil trekke fordeler av dette.

  - Vår eier SSAB har etter sammenslåingen med Ruukki stålproduksjon både i Sverige og Finland. SSABs produksjon av flate produkter, profiler og rør dekker veldig mye av distributørbehovet. I tillegg kommer resten av leveringsprogrammet, slik som legerte stål, rustfritt og metaller fra anerkjente eksterne leverandører. Summen av dette vil komme hele verdikjeden til gode.

   

  Nordens ledende

  Tibnor er Nordens største leverandør av stål og metaller, og sikrer materialforsyningen til industriselskaper både i Norden og i Baltikum. 

  - Norsk industri vil nå få ta del i den konkurransekraften som Tibnor kan bidra med, og med det viser vi at Tibnor virkelig satser på det norske markedet, sier Halvorsen.

  - Med Tibnor på laget vil man gå en tryggere framtid i møte. Vi vil kunne tilby mer effektivitet i innkjøp og distribusjon.

   

  Nordiske, men også lokale

  Tibnor er et nordisk selskap, men Halvorsen påpeker at de som er eksisterende kunder vil føle seg hjemme med det nye navnet.

  - Vi ønsker å være så lokale som mulig for å kunne hjelpe kundene våre på best mulig måte. Derfor er våre lokalkontorer rundt i Norge veldig viktige for oss.

  - Kundene våre vil treffe de samme menneskene, og vi vil ha mye av den samme profilen med tanke på kundehåndtering og logistikk som vi hadde i Ruukki.

   

  Fakta om Tibnor:

  Tibnor er Nordens leverandør av stål og metaller. Vi sikrer materialforsyningen til industriselskaper både i Norden og Baltikum. Vi jobber strategisk og langsiktig med både kunder og leverandører.

  Sammen utvikler vi de beste løsningene for materialer, logistikk, produksjon og administrasjon. På bakgrunn av dette står vi bak mange interessante industriprodukter og -prosjekter. 

  Tibnor er en divisjon i SSAB. Vi har 1250 ansatte i 7 land. I 2014 hadde vi en omsetning på SEK 8,1 milliarder.

  For mer informasjon, ta kontakt med:

  John Børge Halvorsen, Adm.direktør, Tibnor Norge AS, tlf. +47 22 90 90 10

  jb.halvorsen@tibnor.com

 • 20150430 - Ruukki Norge AS heter nå Tibnor AS

  Kjære Kunde / Leverandør

  Vi vil med dette orientere om at vi fra og med 20. april 2015 har endret navn fra Ruukki Norge AS til Tibnor AS.

  Navneendringen har sammenheng med SSAB AS'  kjøp av alle aksjene i det finske Rautaruukki OYJ konsernet.

  SSAB er organisert i fem divisjoner hvorav Tibnor er konsernets ståldistributør.

  Divisjonen er Nordens største ståldistributør med egne selskaper i Sverige, Finland, Norge, Danmark og de Baltiske stater.

  Tibnor AS er den ledende norske ståldistributøren med leveringsprogram hva angår stål, aluminium og andre metaller som dekker de fleste behov i det norske markedet. Gjennom Tibnor vil denne leveringsevnen bli ytterligere styrket, både hva angår produkter og også tjenester knyttet til disse.

  Selskapets dyktige salgsorganisasjon fortsetter som før, og vil betjene våre kunder på beste måte nå også med Tibnor divisjonens samlede kompetanse og leveringsevne å støtte seg til.

  På samme måte vil selskapet logistikkorganisasjon bli integrert i Tibnor divisjonens nettverk, noe som ytterligere vil styrke vår servicegrad.

  Mer informasjon om Tibnor og SSAB kan enklest finnes under www.tibnor.se eller www.tibnor.no

  Alle kontaktopplysninger knyttet til det norske selskapet er uendret, det samme gjelder kontaktpersoner, telefonnummer etc.

  For ytterligere informasjon – kontakt :

  Administrerende direktør John Børge Halvorsen

  Tlf 916 05 666, mail : john-boerge.halvorsen@tibnor.com

  Eventuelt kontakt :

  Salg – Karbon :  Arild Martinsen – Salgsdirektør

                              Tlf. 922 55 239, mail : arild.martinsen@tibnor.com

  Salg – Rustfritt stål / Aluminium / metaller : Kai Eidet – Salgsdirektør

                              Tlf. 959 10 019, mail : kai.eidet@tibnor.com

  Logistikk :          Finn Kamås – Logistikkdirektør

                             Tlf. 901 56 430 , mail : finn.kamaas@tibnor.com

  Innkjøp :            Walther Hilsen – Innkjøpssjef

                             Tlf. 928 91 178, mail : walther.hilsen@tibnor.com

  Økonomi :          Willy Espeskog-Urke - Økonomisjef

                             Tlf. 908 78 116, mail : willy.espeskog-urke@tibnor.com

  IT / KS :             Michel Ekrem – IT / KS sjef

                             Tlf. 959 41 446 , mail : michel.ekrem@tibnor.com

  Med vennlig hilsen

  Tibnor AS

  John Børge Halvorsen

  Adm. direktør

 • 20150430 - Legeringstillegg rustfritt / syrefast stål, mai 2015

 • 20150212 - SSAB has received EC approval to divest two steel service centers and 50% of the shares in NST AS to Tata Steel

  SSAB has received EC approval to divest two steel service centers and 50% of the shares in NST AS to Tata Steel

  SSAB has received approval from the European Commission to sell Naantali steel service center in Finland, Halmstad steel service center in Sweden and 50%of the shares in Norsk Stål Tynnplater AS to Tata Steel in Europe. These transactions are part of the divestment remedies that the European Commission deemed necessary for the combination of Rautaruukki with SSAB. SSAB has now received the Commission’s approval regarding the divestments of all those remedies required for the combination. These transactions are still subject to the approval of national competition authorities. These transactions have only a limited impact on SSAB’s financial results.

  On February 12, 2015, SSAB received the European Commission’s approval for the combination with Rautaruukki. The approval was conditional on a commitment by SSAB to divest the following assets within what was then its Nordic Steel Distribution system and Finnish construction business: one steel service center in Sweden (Halmstad) and one in Finland (Naantali), Tibnor Oy in Finland (a wholly owned subsidiary of Tibnor AB), the 50% ownership interest in each of Norsk Stål AS and Norsk Stål Tynnplater AS in Norway and Plannja Oy in Finland (a wholly owned subsidiary of Plannja AB).

  As a result of the transaction, Tata Steel’s ownership of NST will increase from the current 50% to 100%.

  There are 70 employees in the Naantali service center, 61 in the Halmstad service center and 50 in NST. The employees in these units will continue on unchanged employment terms and conditions.

  Ongoing remedy divestments will not affect the previously communicated synergy potential or the industrial logic behind the combination of SSAB and Rautaruukki.

  For further information, please contact: Andreas Koch, Head of Investor Relations, andreas.koch@ssab.com, +46 8 45 45 729

  This information is published by SSAB pursuant to the requirements of the Finnish Securities Market Act and the Swedish Securities Market Act. Submitted for publication at 09.30 am CET, February 12, 2015. SSAB is a Nordic and US-based steel company. SSAB offers value added products and services developed in close cooperation with its customers to create a stronger, lighter and more sustainable world. SSAB has employees in over 50 countries. SSAB has production facilities in Sweden, Finland and the US. SSAB is listed on the NASDAQ OMXNordic Exchange in Stockholm and has a secondary listing on the NASDAQ OMXin Helsinki. www.ssab.com.

 • 20140714 - SSAB and Ruukki

  SSAB

  This stock exchange release may not be published or distributed, in whole or in part, directly or indirectly, in the United States of America, Australia, Canada, Hong Kong, Japan, New Zealand, South Africa or any other country where such publication or distribution would violate applicable laws or rules or would require additional documents to be completed or registered or require any measure to be undertaken, in addition to the requirements under Finnish and Swedish law. For further information, please see “Important notice” in this stock exchange release.

  STOCK EXCHANGE RELEASE

  July 14, 2014

  The European Commission has approved the combination of SSAB and Rautaruukki and SSAB proceeds with the completion of the share exchange offer

  Today, SSAB AB (publ) (“SSAB”) has received the required regulatory competition approval from the European Commission for the combination of SSAB and Rautaruukki Corporation (“Rautaruukki”).

  SSAB has received the European Commission’s approval for the combination with Rautaruukki. The approval is conditional on a commitment by SSAB to divest the following assets within its Nordic Steel Distribution system and Finnish construction business: one steel service center in Sweden and one in Finland, Tibnor Oy in Finland (a wholly owned subsidiary of Tibnor AB), the 50 percent ownership interest in each of Norsk Stål AS (NS) and Norsk Stål Tynnplater AS (NST), and Plannja Oy in Finland (a wholly owned subsidiary to Plannja AB). SSAB will immediately start the divestiture process. These divestments will not affect the previously communicated synergy potential or the industrial logic behind the combination, since certain concessions were already expected. Regulatory competition approvals have previously been granted in Russia, Turkey and Ukraine. No further regulatory competition approvals are necessary for the completion of the share exchange offer.

  SSAB proceeds with the share exchange offer to Rautaruukki´s shareholders

  The offer period of the share exchange offer in which SSAB offers to acquire all of the outstanding shares of Rautaruukki not owned by Rautaruukki or its subsidiaries will expire on July 22, 2014. The transaction is expected to close shortly thereafter conditional on shareholders with more than 90 percent of the shares having accepted the share exchange offer.

  For further information, please contact:

  Andreas Koch, Head of Investor Relations, +46 8 45 45 729, andreas.koch@ssab.com 

  Marie Elfstrand, Director External Communications, +46 8 45 45 734, marie.elfstrand@ssab.com

  Important notice

  This release may not be released or otherwise distributed, in whole or in part, in or into the United States of America, Australia, Canada, Hong Kong, Japan, New Zealand, South Africa or any other jurisdiction where prohibited by applicable laws or rules. This release is not a share exchange offer document or a prospectus and as such does not constitute an offer or invitation to make a sales offer. Investors shall accept the share exchange offer for the shares only on the basis of the information provided in the share exchange offer document and prospectus in respect of the share exchange offer. Offers will not be made directly or indirectly in any jurisdiction where either an offer or participation therein is prohibited by applicable law or where any exchange offer document or registration or other requirements would apply in addition to those undertaken in Finland and Sweden.

  The share exchange offer document and prospectus in respect of the share exchange offer as well as related acceptance forms will not and may not be distributed, forwarded or transmitted into, in or from any jurisdiction where prohibited by applicable law. In particular, the share exchange offer is not being made, directly or indirectly, in or into, Australia, Canada, Hong Kong, Japan, New Zealand, South Africa or, subject to certain exceptions, the United States of America. The share exchange offer cannot be accepted from within Australia, Canada, Hong Kong, Japan, New Zealand, South Africa or, subject to certain exceptions, the United States of America.

  The SSAB shares have not been and will not be registered under the U.S. Securities Act of 1933, as amended (the “Securities Act”), or under any of the relevant securities laws of any state or other jurisdiction of the United States of America. The SSAB shares may not be offered or sold in the United States of America, except pursuant to an exemption from the Securities Act or in a transaction not subject to the registration requirements of the Securities Act.

  It should be noted that certain statements herein which are not historical facts, and statements preceded by “expects” or similar expressions, may be forward-looking statements. These statements are based on current decisions and plans and currently known factors. They involve risks and uncertainties which may cause the actual results to materially differ from the results currently expected.

Behind the Scenes

Les vårt magasin her.

 

Lagerkatalog 

 

Hent vår lagerkatalog her

Kontakt oss!

Her finner du adresser til

Tibnors kontor og anlegg 

Du kan også sende spørsmål i vårt skjema så svarer vi deg i løpet av kort tid.